Топлинно оборудване

image

Специализираното оборудване за топла кухня включва Хоризонтални модулни линии от серии, подходящи за различните типове заведения. Предлагаме на нашите клиенти производството на DEXION Италия и BONNET Франция.
За големи кухни над 250 места предлагаме серии DEXION LUX 980 и SERIE 98 , за заведения с места от 100 до 250 – DEXION LUX 700 ; SERIE 77; за малки заведения до 100 места в зависимост от натоварването серии: SERIE 66 и SERIE 65. Предлагаме и оборудване със завишена мощност на горелките и нагревните плочи, така наречените XL мощности. Техниката е изработена пот висококачествена стомана AlSl304 с дебелина на работните плотове за серии 70 – 1,5 мм а за сериите 90 – 2 мм; материала на тавите под горелките е съответно с дебелини 2 и 3 мм. Гамата от газови готварски печки се състои от 2/4/6 горелки модели Flex Burners, предлагани във версия на моноблок на отворен шкаф, на статична фурна (газова или електрическа) и на макси XXL газова фурна. Горелките могат да бъдат никелови или чугунени в зависимост от желанието на клиента.
Продуктите на производител Bonnet Франция представляват изчерпателна гама от професионално кухненско оборудване, което би могло да задоволи и най-капризния Шеф – готвач. Дава висококачествени резултати, безопасно е, лесна за използване и ви спестява енергия, време и пари. BONNET може да се похвали с добре утвърдено портфолио за готвене във всякакъв тип ресторанти, хотели, училища и кетъринг и др. Оборудването е изработено то висококачествена стомана AlSl304 с дебелини на корпуса 2 и 3 мм. Серията Maestro, съчетава в себе си високо качество, елегантност и стил, удобство и функционалност.


image

Вертикални линии за готвене са са така наречените конвектомати, втасватели , шокови охладители. Предлаганите от нас модели с марка Dexion и Bonnet. Съчетават електроника с иновативни методи и технологии за контрол на процеса готвене. Гарантиращи скорост, прецизност на процеса и винаги еднакво добър краен резултат. Модели програмируеми и с автоматично измиване. Големите капацитети модели са окомплектовани със стелажни колички за гастронорми така и банкетни за чинии. Пълен набор от аксесоари за този вид оборудване. Всяка серия предлага съоръжения с механично командване, електронно командване, дигитално командване както и тъч скрийн


image

Методът „sous vide“ е уникален със способността си да съхрани микроелементите в продукта, хранителните свойства на същия, вкуса, аромата и цвета.При традиционната технология водата кипи при температура 100 °С. Хранителните продукти обаче съдържат вещества, които са чувствителни към топлината, като витамините и някои протеини.Вакуумирането на продуктите в полиетиленови торбички допринася за запазването на всички полезни вещества в продукта, тъй като се изсмуква кислорода водещ до окисляване. Готвенето при ниска температура за продължително време създава уникалните вкусове на ястията. Ние предлагаме оборудване за прилагане на този метод и във вашата кухня.
При желание от Ваша страна да получите специализирана помощ и информация не се колебайте да позвъните на посочените телефони в контакти.image

Богата гама от фурни за пицарии , сладкарници и пекарни. Производител Moretti - Италия, предлага на крайните потребители най-нови технологии, доказана надеждност, изключително дълъг жизнен цикъл. Максимална безопасност, продуктите са изработени от качествени материали и тествани от най-добрите готвачи и пекари. Доставчици на решения, това е корпоративната философия на Moretti. Компанията се стреми да бъде истински партньор с клиента: „Защото само благодарение на тясно сътрудничество можем да растем заедно”- Moretti.

image